Visum Egypte

Visum Egypte
Visum Egypte 2018-05-16T15:22:55+00:00

Visumplicht voor Egypte

Visum Egypte aanvragenGaat u binnenkort op reis naar Egypte? Houdt u er dan rekening mee dat u een visum dient te hebben! Egypte heeft een visumplicht, zonder een goedgekeurd visum komt u het land niet in. Sinds 2017 kent Egypte een online aanvraagprocedure voor het aanvragen van een visum. U kan een aanvraag via ons aanvragen en betalen met IDEAL of Mister Cash. Leest u de voorwaarden voor het visum Egypte goed door op onze site. Egypte kent meerdere soorten visa die kunnen worden aangevraagd. U kan ons altijd bereiken per e-mail of telefoon. Wij wensen u alvast een goede reis!

Welke soorten visa voor Egypte kunnen wij aanvragen?

Egypte kent meerdere soorten visa. Wij kunnen u voorzien van een fysiek visum of u kunt kiezen uit verschillende vormen van het online visum.

Het aanvragen van het visum Egypte

Elektronisch visum Egypte

Het elektronisch visum kunt u eenvoudig online aanvragen. Het elektronisch visum voor Egypte is 90 dagen geldig waarvan u er maximaal 30 dagen aaneengesloten van mag verblijven in Egypte. Het E-visum geeft u toestemming om op vakantie te gaan naar Egypte of om er zaken te doen. Met een E-visum mag u niet gaan werken in Egypte. Gaat u voor een ander doeleinde dan genoemd naar Egypte of wenst u langer te blijven dan kunt u geen gebruik maken van het E-visum. U zal dan een fysiek visum voor Egypte moeten verkrijgen.

Single entry of Multiple entry

Egypte maakt een onderscheid tussen het Single Entry visum of het Multiple Entry visum. Met het Single Entry visum mag u eenmaal Egypte in. Met het multiple Entry visum mag u meerdere keren Egypte bezoeken.

Fysiek visum voor Egypte

evisum EgypteGaat u langer dan 30 dagen naar Egypte of heeft u een ander doel dan zaken of toerisme dan zal u een fysiek visum dienen te verkrijgen. Het fysieke visum kunnen wij voor aanvragen bij de desbetreffende ambassade.

Alle voorwaarden op een rij
Om uw visumaanvraag succesvol te laten verlopen is het belangrijk dat u aan alle visumvoorwaarden voldoet. Voldoet u aan een van de volgende punten niet dan komt u niet in aanmerking voor een elektronisch visum voor Egypte.

• Uw paspoort dient minimaal nog 8 manden geldig te zijn nadat u in Egypte bent aangekomen
• Bezoekt u familie of vrienden? Zorg dat u een uitnodigingsbrief van hen in uw bezit heeft.
• Gaat u voor zaken naar Egypte? Zorg voor een uitnodigingsbrief van het bedrijf.
• Print eventueel uw hotelreservering uit.
• U mag de geldigheidsduur van het elektronisch visum niet overschrijden.
• Zorg ervoor dat u uw visum voor Egypte uitgeprint bij u heeft.

Onze online visum aanvraagprocedure

Via onze website kunt u het visum voor Egypte aanvragen. U dient de stappen te volgen in ons online aanvraagformulier. Het aanvragen van het visum duurt slechts 5 minuten. U kan de aanvraag betalen met IDEAL, Overboeking, Mister Cash of een Pay-pal betaling doen. Nadat u de aanvraag heeft ingevoerd en betaald controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U ontvangt het visum ongeveer binnen minimaal 2 dagen en maximaal 7 dagen nadat de betaling van uw visumaanvraag voor Egypte bij ons is binnengekomen.

Stappen van het visum aanvraagformulier:

• Voordat u aan de aanvraag begint vragen wij u goed te kijken of u aan de voorwaarden voldoet.
• Vul het online aanvraagformulier in en voeg een duidelijke scan van uw paspoort toe.
• Zorg dat u paspoortgegevens overeenkomen met de paspoortgegevens op wat u invoert.
• U betaald uw aanvraag met een van de opties waaruit u kan kiezen. ( IDEAL, Mister Cash, Pay-Pal, Overboeking)
• Bekijk de door u ingevoerde gegevens nog een keer goed zodat er geen fouten in uw aanvraag zitten. ( U kan nu nog een wijziging doorvoeren)
• Wij vragen het visum voor u aan, u zal deze na goedkeuring uit Egypte binnen een week ontvangen.
• Nadat u het visum van ons heeft ontvangen dan kunt u deze uitprinten en bij uw paspoort voegen.

Wie heeft allemaal een visum voor Egypte nodig?

Wij vragen voor de Nederlandse nationaliteit en de Belgische nationaliteit een visum aan voor Egypte. Bent u er niet zeker van of uw nationaliteit in aanmerking komt voor een elektronisch visum, neem dan contact met ons op.

Paspoort of ID-kaart?

De Nederlandse nationaliteiten mogen enkel reizen met een geldig paspoort. Voor de Belgische nationaliteiten mag met reizen met het paspoort maar ook met hun ID-kaart.

Reist u met kinderen naar Egypte?

Als u met kinderen of minderjarigen naar Egypte reist dan zult u rekening dienen te houden met een aantal voorwaarden die de Egyptische overheid hier aan stelt. Ieder kind dient in het bezit te zijn van een eigen visum voor Egypte. In het verleden konden kinderen bij het paspoort van hun ouders waren gezet. Dit is nu niet meer mogelijk. Zorg er ook voor dat als u alleen reist met een kind dat u toestemming heeft van de andere ouder of gezaghebbende van het kind. U dient deze schriftelijke toestemming ondertekend bij u te hebben. Zonder deze toestemming kunt u niet op reis. Op de bestemming Egypte wordt hierop gecontroleerd. U kan het formulier omtrent het toekennen van gezag hier downloaden.

Alle informatie voor het visum Egypte op een rijtje

Betaling? Voor wie is het visum allemaal geldig? Vul ik het formulier goed in?
Op alle vragen die u nog zou kunnen hebben over het aanvragen van een visum voor Egypte kunt u nog eens uitgebreid doornemen op onze pagina. Wij leggen hier stap voor stap uit hoe u alles dient in te voeren op ons digitale aanvraagformulier. Zo bent u ervan verzekerd dat u op tijd het juiste visum voor Egypte zal ontvangen!

Visum direct aanvragen