Algemene informatie over Egypte

informatie egypteAls u op reis gaat naar Egypte en u bent van plan een visum aan te vragen dan doet u er verstandig aan om onderstaande informatie en tips goed door te nemen. Zorg ervoor dat u uw visumaanvraag voor Egypte op tijd indient. Indien de aanvraag niet wordt goedgekeurd door de immigratiedienst dan heeft u nog de tijd om een andere aanvraag in te dienen of een fysiek visum te kopen. U kan de voorwaarden voor het visum Egypte het beste even goed doornemen.

Ambassade van Egypte

Indien u vragen heeft waarbij wij u niet kunnen helpen of dat u al in Egypte bent en u heeft dringend advies nodig dan kunt u contact opnemen van de Egyptische ambassade in Nederland. Het kan zijn dat uw looptijd van het visum vertrekken is, u zit dan illegaal in Egypte wat problemen kan veroorzaken.

Contactgegevens ambassade.

Ambassade van Egypte

 De Ambassade van Egypte (Arabische Republiek) zit gevestigd in Den Haag.

Adres: Badhuisweg 92/ 2587CL Den Haag

Telefoon:0031-70354-2000

Faxnummer: 0031-7035-3304

E-mailadres: info@ambeg.nl

Naam ambassadeur: Mr. Ambassador Amgad Maher Abdel Ghaffar

Uw reisdocumenten

U dient goed te zorgen voor de juiste en correcte documentatie. Uw paspoort dient minimaal nog 8 maanden geldig te zijn als in Egypte aankomt. Zorg voor exact dezelfde gegevens welke u in ons aanvraagformulier invult als dat er op uw paspoort staat.

Zorg ervoor dat u van de juiste personen/bedrijven een uitnodigingsbrief heeft ontvangen met uw naam erop. Deze dient u ten alle tijden bij u te hebben. Zorg ervoor dat als u met kinderen reist dat u de juiste papieren heeft om met het kind te mogen reizen.

Zijn bovenstaande gegevens allemaal doorgenomen en u bent er zeker van dat u in aanmerking komt voor een visum voor Egypte dan kunt u via ons aanvraagformulier een visumaanvraag gaan indienen. Wij wensen u een goede reis! Tot slot: Wij staan 7 dagen per week voor u klaar voor eventuele vragen of op-of aanmerkingen.

Visum direct aanvragen