Visum Egypte aanvragen onlineVisum Egypte

Om naar Egypte af te reizen dient u van tevoren een goedgekeurd visum in uw bezit te hebben. U dient hiervoor ons online aanvraagformulier in te vullen. Wij vragen stapsgewijs om alle gegevens die nodig zijn om het visum via ons aan te vragen. Indien u vragen heeft over ons aanvraagformulier dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Voordat u met uw aanvraag begint zorg ervoor dat u het visum op tijd aanvraagt. Het verwerken van een visum kost ons minimaal twee dagen en maximaal zeven dagen.

Voordat u de visum aanvraag voor Egypte gaat indienen

Het is verstandig voordat u ons aanvraagformulier gaat invullen om te kijken of u in aanmerking komt voor een visum voor Egypte. U kan onze pagina met de voorwaarden voor het visum Egypte even goed doornemen. Hier leggen wij alles uit hoe het visum voor Egypte in elkaar zit. Egypte is erg streng met het goedkeuren van een visum. Zorg ervoor dat u er zeker van bent dat u voor een visum in aanmerking komt.

Egypte visum aanvraagformulier

Indien u op onze pagina komt voor het aanvragen van Egypte dan kiest u voor de verwachte aankomstdatum en daarbij uw mailadres. U kan kan via deze link op onze Egypte pagina komen www.e-visums.nl/egypte

Nadat u ons het aanvraagformulier bent beland vragen wij u om normaals uw aanvraag en verteldatum in te voeren. Wij controleren direct of u niet belang in Egypte wenst te verblijven dan dat het elektronisch visum toelaat.

Stap 1 NAW gegevens ( naam, adres woonplaats)

In het eerste gedeelte van ons aanvraagformulier vragen wij u om naam, adres, woonplaats en telefoonnummer in te voeren. Reist u met meerdere personen dan kunt u het adres van de eerstgenoemde persoon invoeren. Uw telefoonnummer hebben wij nodig om snel in contact met u te komen als wij vragen hebben. Zorg ervoor dat u uw een correct e-mailadres en telefoonnummer invoert. Het visum zal naar opgegeven mailadres worden verstuurd.

Stap 2 Uw reisinformatie

Wij vragen hier om in te voeren vanuit welk land u naar Egypte afreist. Als u met meerdere personen reist dan kunt u net als bij het adres de gegevens invoeren van de eerste persoon in de aanvraag. U kan direct de optie kiezen of u Egypte vaker wenst te bezoeken. Indien u Egypte meerdere keren wilt bezoeken dan zal u voor een multiple entry visum moeten kiezen. De kosten zijn 35,00,- euro hoger dan het single entry visum voor Egypte.

Stap 3 Uw verblijfsgegevens in EgypteVisum Egypte aanvragen

U kan kiezen uit de volgende opties waar u verblijft in Egypte:

  • Familie
  • Touroperator
  • Zelfstandige
  • Anders…namelijk

U dient in het aanvraagformulier aan te geven bij wie u minimaal een dag/nacht verblijft. Bij de vraag wie uw “ HOST” is dan kunt u dus een van bovenste opties invoeren. Wij zullen deze contactgegevens doorgeven aan de Egyptische overheid. Er bestaat altijd een kans dat men dit controleert. Zorg ervoor dat wat u voert ook juist is. U kan uw reisbureau vragen bij wie men de overnachtingen heeft geboekt als u dat niet weet.

Stap 4 gegevens van de reiziger

Belangrijk is dat de paspoortgegevens van de reizigers correct worden ingevoerd. De gegevens die op het paspoort staan dienen exact overeen te komen met wat u invoert tijdens uw aanvraag. Zorg ervoor dat alle namen correct gespeld zijn en dat alle doopnamen correct worden vermeld op het aanvraagformulier. Naast de paspoortgegevens worden er nog om meer persoonsgegeven gevraagd zoals uw geboorteland, geslacht, nationaliteit en uw burgerlijke staat. Tot slot geeft u aan of u ooit burger bent geweest van een ander land of dat u misschien Egypte al eens een keer heeft bezocht. Bent u al eens eerder in Egypte geweest dan kunt u aangeven dat dat het geval is geweest. U dient dan aan te geven wanneer dat geweest is samen met de plaats waar u verbleef destijds.

Wij vragen tijdens het aanvraagproces om een goede scan van uw paspoort. Deze dient van goede kwaliteit te zijn waar uw gegevens duidelijk zichtbaar zijn. U kan het paspoort uploaden via de button die daarvoor op het aanvraagformulier is gemaakt. Zorg ervoor dat de scan van uw paspoort in kleur is. Pas nadat wij de documenten in orde vinden wordt het visum voor u aangevraagd. Dit duurt minimaal twee dagen en maximaal zeven dagen.

Stap 5 werkgever van de reiziger

Egypte wil graag weten wat u voor werk doet en wat de functietitel is welke daarbij hoort. Heeft u geen werk of een uitkering dan kunt u hier  “ Unemployed” invoeren.

Stap 6 Egypte ooit uitgezet

Bent u in het verleden ooit uit Egypte gezet of uit een ander land om wat voor reden dan ook dan dient u dit aan te geven in het aanvraagformulier. Er bestaat de kans als dit het geval is dat u geen visum van Egypte zal ontvangen. U kan dan via de ambassade in Nederland een regulier visumaanvraag doen.

Visum ontvangen?

Nadat uw aanvraag door ons is goedgekeurd en is indient bij de overheid van Egypte ontvangt u tussen de twee en zeven dagen het elektronisch visum. U ontvangt deze per mail of als u daarvoor gekozen heeft per post. U dient het visum uit te printen en altijd bij u te hebben als u naar Egypte reist.

Visum direct aanvragen