Visum Egypte Kosten

Een elektronisch visum voor Egypte singel Entry kost 34,95,- euro. Kiest u voor het multiple visum voor Egypte dan betaald u bovenop de 34,95,- euro een bedrag van 35,00 euro extra. U kan met dit visum dan meerdere keren Egypte uit en weer terug in zolang de geldigheid van het visum dit toelaat. U kan hieronder lezen hoe de extra kosten voor een multiple visum worden berekend. U kan beide soorten visa gebruiken voor zaken of toerisme. Zowel het single entry visum als het multiple entry visum zijn 30 dagen geldig om gebruik van te maken.

Kosten van het elektronisch visum ( Single)

kosten visum egypteHet elektronische visum voor Egypte single entry kost 34,95,- euro. Het elektronisch visum zullen wij nadat u het online aanvraagformulier heeft ingevoerd en de aanvraag heeft betaald aanvragen bij de Egyptische overheid. Nadat het visum door de Egyptische overheid is goedgekeurd zullen wij u deze per mail doen toekomen. U dient het visum dan enkel uit te printen en bij u paspoort te voegen. Het elektronisch visum kan enkel online worden aangevraagd.

Kosten van het elektronisch visum ( multiple)

Het multiple entry visum voto Egypte is in prijs duurder dan het single entry visum. U mag voor Egypte meerdere malen een visum kopen. U kan met een simpele rekensom bekijken hoevaak u Egypte wenst te bezoeken tijdens uw visumperiode. U kan dan de afweging maken om een multiple entry visum te kopen of meerdere keren een single entry visum voor Egypte. Als u kiest voor een multiple entry visum voor Egypte zodat u vaker Egypte kan inreizen dan zullen de kosten daarvan hoger liggen dan van het single entry visum. De kosten van een multiple entry visum bedragen de standaard kosten van een single entry visum ( 34,95,-) echter komt daarbij een bedrag van 35,00 euro als extra kosten omdat u vaker Egypte wenst te bezoeken. U kan bij de voorwaarden van het visum Egypte nog eens goed doornemen om te kijken welk visum voor u het best van toepassing is.

BetaaloptiesVisum Egypte

De kosten voor het visum Egypte kunt u betalen met meerdere opties. U kan bij ons een elektronisch visum voor Egypte betalen zonder dat u in het bezit van een creditcard bent. Wij bieden de volgende betaalopties aan:
• IDEAL
• Mister CASH
• Overboeking
• Wij werken samen met alle Nederlandse banken die IDEAL aanbieden

Betaling en factuur

Het single entry visum voor Egypte kost € 34,95 per persoon. Een multiple entry visum verkrijgt u tegen een meerprijs. Dit zijn totaalprijzen, inclusief consulaire kosten. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal of Mister Cash. Als u kiest voor een betaling per overboeking duurt het 1 à 2 werkdagen voor we uw betaling ontvangen en uw visumaanvraag in behandeling nemen. Wanneer u een factuur van uw visumaanvraag wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar ons contact e-mailadres met daarin uw aanvraagnummer. We sturen uw digitale factuur dan per e-mail naar u toe.

Geen extra kosten

De kosten van het visum Egypte worden via ons altijd betaald in Euro’s. Er komen geen extra kosten voor u bij . Wij vragen het visum voor Egypte aan bij de overheid in Egypte. Wij betalen hier in dollars. U als klant heeft geen last van de omrekenkoers aangezien u ons in Euro’s betaald. De prijs die u dus ziet op onze website is niet onder invloed van koersschommelingen van andere valuta.

Visum direct aanvragen